Кариери

Получете повече от Вашата работа

Добра храна. Добри хора. Невероятни възможности за израстване и успех и много весели моменти. Това е да си част от екипа на О!Шипка.

Търсите добра работа или добра кариера в дългосрочен план –при нас можете да намерите и двете. Предлагаме място, където ще се почувствате „на място”, още от първия работен ден, а за тези които искат повече от своята работа - сигурен път на
професионално развитие.

Наш ангажимент е да развиваме служителите си, както и да им помагаме да намерят точния баланс между работата и личния си живот.

Наша цел е да направим така, че да се чувствате добре в О!Шипка, защото знаем, че доволните клиенти се обслужват от доволни служители.

Ние ще Ви помогнем да придобиете необходимите умения, за да бъдете добри в професията си. А тези умения ще Ви бъдат от полза не само в работата, това са умения, които ще използвате цял живот.

Търсим позитивни и енергични хора. Вие търсите работа, която да Ви помогне да изградите бъдещето си. Нека се срещнем. Кандидатствайте, като изпратите CV и актуална снимка, на e-mail: oshipka@oshipka.bg, като ни дадете насоки за предпочитана от Вас работа.

В О!Шипка започвате там където Вашите интереси, опит и умения Ви поставят, а ние Ви помагаме да продължите напред.

В случай, че към момента, в който ни изпратите кандидатурата си, не можем да Ви предложим подходяща позиция, ние ще запазим Вашите данни и ще се свържем с Вас при първа възможност.