Филтър по съставки

Не, не ни мързи, пастата да си приготвяме сами. От подбрани жита и с яйчица пресни, италианците за нея пишат песни. Без консерванти и добавки се нахранете и разликата забележете. На прясна паста се насладете, небцето с нея поглезете! Соса изберете и формата на пастата посочете, майсторлъка на нас оставете на вкусотията се насладете

Изтънчена рецепта с телешка кайма, домати, гъбки, лук, морков, повеляваща да прибавим сос Бешамел и...
Горски 500 грама
Спанак, гъбки и лук, разходени в сметанов сос и босилек, магданоз, черен пипер, чесън и пармезан
О!т Болоня 510 грама
Доматен сос с телешка кайма, решен с целина, морковче, вино, лук и подправки... и тук не забравихме...
Карбо!нара 500 грама
Бекон и яйчице, пармезаново научени в сметанов сос с лук, вино и подправки
Райски 430 грама
Манатарки, опиянени от сметанов сос с магданоз, вино, чесън, черен пипер и индийско орехче, вълшебно...
Грийнчийз 470 грама
Сметанова феерия от синьо сирене, гауда, пушено сирене и пармезан, приключваща с босилек, чесън и черен...
Капоне 490 гр.
Престъпно вкусен, с пиперлив вкус придаден от кюфтенцата и допълнен с пресни доматки и маслини, в...
Възторжен 440 грама
Крехко пилешко филе, хрупкави бейби морковчета и ароматни манатарки, изкушени от сос песто и пармезан
Прясна сьомга в сметанов сос с лук, бяло вино, босилек, мащерка, черно пиперче и пармезан